Sudah lama tak mengayuh basikal…. Leaps mula bekerja terus beli motosikal, jadi basikal terbiar kereputan macam tu je la… Kini mama beli basikal, si abah Cuba-Cuba lah, maklum la, dah lamaa tak mengayuh… Pagi ni baru sempat try…. Ke lait jadinya… Target 5 km pon tak dapat….
19.09.2012
Okeh Re Edit balik … buruk benor gambornya… 

okeh.. macam ni lebih kurang statistik yang aku dapat dari route yang aku kayuh hari tu, dekat je sebenarnya.. ok lah buat masa ni, dah lama tak kayuh mana lah nak boleh henjut lebih lagi kan.. so be slow and steady.. dan harap-harap lepas nih aku dapat beli basikal sendiri.. tak mahal tak pe.. asal leh aku kayuh… yang penting bagi aku dapat kayuh masuk kampung lagi sesuai bagi aku buat masa nih.. tapi kalau dah maintain nanti kalau nak ikut pengayuh lain kedepan lah kita cerita lah ye…

About abah atieq

seorang abah pada seorang anak perempuan dan seorang anak lelaki yang masih tercari-cari erti sebuah kehidupan.. mencari tujuan kehidupan.. mencari sirna sebuah kehidupan.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s