Lama juga Aku menyepi, mcm tak melayan je blog ni, kesian juga bila jadi macam ni, tapi APA nak bust Aku ketandusan semangat, pastu mula lah idea jadi liar… Ni pon masih tak kebah dr semangat yang hilang ni, cuma teringat nak share gambar raya budak je la… itu pon takder gambar Anieff.. kesiannya

Athirah di Pagi Raya..
Anieq yang tgh control Macho.. 
Gambar-gambar lain masih (kalau ada la.. masih dok dalam Handphone.. Kamera pon maleh nak pegang.. adeh ntah apa pasal..)

About abah atieq

seorang abah pada seorang anak perempuan dan seorang anak lelaki yang masih tercari-cari erti sebuah kehidupan.. mencari tujuan kehidupan.. mencari sirna sebuah kehidupan.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s