Wah, sudah menyambut happy b’day yer Athirah, kali ke berapa? Kali ke 6? Wah sudah besar ye anak abah, sudah menyambut birthday yang ke enam. Hmmm tapi rasa macam awal je.. isk bukan bulan Jun ke..? Lah tu la dah tak nyempat-nyempat nih.. hai anak dara ku sorang nih, tergedik-gedik pulak nak sambut b’day kan? Anyway birthday dia pon tak sampai sebulan lagi nih.. kira aci lah ye..?

About abah atieq

seorang abah pada seorang anak perempuan dan seorang anak lelaki yang masih tercari-cari erti sebuah kehidupan.. mencari tujuan kehidupan.. mencari sirna sebuah kehidupan.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s