Akhirnya, Anief Najwan dapat juga meniarap dengan cekapnya.. ini dah di kira entry yang serba salah, dah lama tak update perkembangan dia, tau-tau dah boleh meniarap pon kan. Betul la, awal bulan ke lima lagi dah dia mula meniarap nih..mula2 tu saspen je.. tangan tik mau lepas, tapi akhirnya berjaya juga….

Owh pasaipa muka dia putih macam tepung gomak, ha ha ni rawatan gatal-gatal secara tradisional oleh angah dia, ramuan dia hanya la bedak sejuk dan juga daun melor.. tapi last2 kena pakai cream juga…

About abah atieq

seorang abah pada seorang anak perempuan dan seorang anak lelaki yang masih tercari-cari erti sebuah kehidupan.. mencari tujuan kehidupan.. mencari sirna sebuah kehidupan.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s