Isk dah lama tak main boling, dan tenpin boling pon sebenarnya bukan sukan yang sangat di gemari,, he he tapi bagi menyambut pelawaan kawan-kawan , ikut ikut aje la… dengan tak dak sebarang latihan, tanpa sebarang persediaan, layan saja lah… 

Tanpa di duga juga, tidak lah mengecewakan sangat, pasal pilihan kumpulan adalah secara rawak ikut undian, jadi yang dapat ahli pandai main, memang nasih juga lah, yang dapat tak pernah main macam aku nih, nasib juga lah kan.. soo no heart feeling lah yerr… nama pon sukan soronok-seronok, hah amik jer lah kan… tengok le result dia, Kumpulan no 4, individu no 15.. boleh la kan.. kan..?

About abah atieq

seorang abah pada seorang anak perempuan dan seorang anak lelaki yang masih tercari-cari erti sebuah kehidupan.. mencari tujuan kehidupan.. mencari sirna sebuah kehidupan.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s