Wah, suka pulak tengok idea macam nih untuk katil budak-budak kan, lebih kemas dan teratur, tapi sesuai la untuk sapa yang ada anak yang ramai, hmm bayang kan ada dua bilik dan ada empat katil macam nih, pergh dahh jadi 8 orang anak, kalau bagi idea macam nih kat mama, boleh pengsannn ni!!! 
Hmmm macam nih pon cantik juga kan untuk dua orang budak lelaki, tak terlalu kemas, tapi boleh di tambah dengan ruang untuk studi dan bersantai…
Wah kalau macam ni pulak lebih kontemporari, tapi cantik juga kan, simple.. tapi kalau gaduh-gaduh berebut tempat macam mana pulak ye..? 
Kalau hak atas rasanya tak berapa sesuai untuk anak-anak yang masik kecik, kot maunya terkejut tergempar maunya terus terjun tuh, tinggi juga tu, hak bawah tu pon catik siap ada meja studi lagi.. 
Yang macam ni juga cantik, sesuai untuk dua orang, lelaki atau perempuan…
Yang ni single room dengan wardrobe dan study unit.. memang cun punya..
Adeh macam-macam jenis ada, mata pon dah jadi rambang, tapi nasib baik window shopping kat tenet je, kalau bawak depa ni pi kedai maunya tak mau balik, apa pun masa-masa depan kena juga lah cari modal untuk depa di masa depan…

About abah atieq

seorang abah pada seorang anak perempuan dan seorang anak lelaki yang masih tercari-cari erti sebuah kehidupan.. mencari tujuan kehidupan.. mencari sirna sebuah kehidupan.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s