Pagi tadi masa pegi hantar Athirah, masa aku baru masuk parking je nak hantar ke pintu tadikanya, dengan tiba-tiba datang sebuah kereta Viva color hitam nih, dengan selambernya pi parking kat walkway sdepan tadika tuh, entah la mungkin dia kalut sangat nak punch kad ka apa ka sampaikan parking membab*buta macam nih, ntah lah samada dia pegawai ka atau kerani cab*k ka, agak2 la nak parking depan tadika, dh tau tempat laluan awam, gagah2 la bagi orang lain lrh tumpang lalu, jangan lah dok selfish sangat, tak kamana pon peginya….
tengok tuh tak ke geram macam nih… bod*h la kan..?

About abah atieq

seorang abah pada seorang anak perempuan dan seorang anak lelaki yang masih tercari-cari erti sebuah kehidupan.. mencari tujuan kehidupan.. mencari sirna sebuah kehidupan.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s