Wah hari ni ada dapat pertanyaan yang agak panik dari seorang sahabat, bertanyakan betulkah samada Facebook akan di tutup? Hmm.. jadi aku tercari-cari juga di mana adanya berita itu, kemudian terjumpa lah keratan akhbar kosmo nih, bertarikh 10 Jan 2011, hmm tak lah lama, tapi aku rasa kabar-kabar macam ni memang dah lama lah, kalau ada sesuatu website ka, program apa2 ka, yang glamour tuh mesti ada-ada saja macam2 berita, better kena tapis sendiri la.. tapi kan takkan nak tutup kalau dah ada entahkan lebih dari 600Juta pengguna, dah tu ada 300 orang pemegang saham syarikat dia tuh… hu hu kemain ka nak tutup saja2 macam tuh.. 
 Mark Zuckerberg.. Pengasas
keratan akhbar kosmo

About abah atieq

seorang abah pada seorang anak perempuan dan seorang anak lelaki yang masih tercari-cari erti sebuah kehidupan.. mencari tujuan kehidupan.. mencari sirna sebuah kehidupan.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s