Wah, kejap benar Athirah belajar, baru masuk Bulan Jun, sekarang November dah konvo, ha ha memang konvo betui rasanya, pasal tahun depan mama dia cadang nak hantar ke Tadika Islam, dibawah Yayasan Islam Negeri.. menyingkap selama 5 bulan dia kat Tadika, menurut kata cikgu dia lah, dia nih boleh tahan orang nyer, talkative, mesra rakyat juga mudah belajar, mungkin ada juga benarnya pemerhatian cikgu kan, 5 bulan belajar ok la dah kenal huruf, simple2 word 2 suku kata dah boleh dia eja.. ikut mood la, kadang2 tu ke laut juga perginya…

Posted by Picasa

About abah atieq

seorang abah pada seorang anak perempuan dan seorang anak lelaki yang masih tercari-cari erti sebuah kehidupan.. mencari tujuan kehidupan.. mencari sirna sebuah kehidupan.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s