Hari nih kononnya nak beriadah-riadah lah, maklum lah setelah seharian masing bekerja, juga mama yang baru habis exam, jadi nak release tension la, jom berjala-jalan agendanya, kemudian lak mama ajak gi Putra Brasmana, kiranya Hotel terbesar di Kuala Perlis la, alahh yang mengadap ke laut tuh, depannya tu ada satu padang untuk aktiviti, di situ adik dia (err adik ipaq aku la tuh) ada program bersama usahawan  kecil, tujuannya hanya lah nak berbincang tentang satu projek kerjasama depa.. he he aku tak amik port sangat, asal boleh pi tepi pantai terbayang boleh shoot (main2 kamera) pemandangan kat tepi pantai tuh, tapi kan lain pulak lah yang terjadi (..bukan yang buruk la..) nak aku ceta banyak, isk payah beno.. tengok aje lah kat bawah ni, tentu korang pahamm nanti….
Wah apalah aksi si Athirah ni…
Ada gaya model ni Danisha…
Anieq gaya-gaya macam footballer la pula…
Cheese… cake!!!
nak ikut, boleh..?
meyuarat ka apa ni…?
Bebas….!!!

About abah atieq

seorang abah pada seorang anak perempuan dan seorang anak lelaki yang masih tercari-cari erti sebuah kehidupan.. mencari tujuan kehidupan.. mencari sirna sebuah kehidupan.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s