Wah hari ni sebuknya aku, tapi sebenarnya bukan sessibuk mana pun, cuma bila di serbu budak2 tu hak dok rilek-rileks tu dah jadi sibuk, apa daknya, nak melayan depa main game lag, nak daftar ahli lagi, pastu nak pinjam buku juga, lagi nak borang jadi ahli lagi, whuaa… sibuk dari biasa biasa, sangat2 sibuk.. tapi apa ke punca nya jadi sibuk dari biasa nih..?
Haaa punca dia skit sangat, hari ni aku bukak game port kat bebudak tuh, bukan ada game apa pun hanya khas tuk Plant Vs Zombie ha ha se saja je, nak tengok jadi macam mana, bayangkang bukak 7 laptop untuk main games tu saja, lepas tu letak syarat, minggu depan sapa nak main kena jadi ahli.. ha ha berduyun-duyun bebudak tuh amik borang nak jadi ahli, tapi satu seng pon tak kena la… 

Cuba tgkgambar bawah nni…

About abah atieq

seorang abah pada seorang anak perempuan dan seorang anak lelaki yang masih tercari-cari erti sebuah kehidupan.. mencari tujuan kehidupan.. mencari sirna sebuah kehidupan.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s