Cuba anda bayangkan, dapat tengok World Cup 2010 Afrika Selatan ni dengan Full HD TV, mesti confirm bola tuh kita nampak bulat-bulat punya, bukannya sekejap bujur sekejap bulat, lepas tuh pulak tv ni boleh di lekatkan kat dinding umah, tak bimbang si Athirah dan Si Anieq nak terbalikkan pasai tv ni pastinya tv diet pasai tu dia slim.

Biar, biarlah bunyinya sekadar normal dengan Simulated Surround system dia, hmmm sungguh aku tergoda, tertelan air liur berkali-kali, isk banyak sungguh godaan tahun nih, tapi aku hanya dapat telan air liur saja lah… adeh.. adeh… 

About abah atieq

seorang abah pada seorang anak perempuan dan seorang anak lelaki yang masih tercari-cari erti sebuah kehidupan.. mencari tujuan kehidupan.. mencari sirna sebuah kehidupan.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s