04/02/2010
Originally uploaded by Sikelu Phone Photo

Semalam, merayau-rayau pekan Kangar, saja saja nak bagi adik Anieq ngantuk, tapi sebelum tu sempat singgah umah kawan mama pasai depa nak settle kan depa punya assignment, hmm dah sampai pukul 9.00 malam baru nak siap, Adik Anieq pon dah separuh mengamuk, dah nak masuk time tidoq …

Jadi tak tunggu lama la lagi dah bila siren dah bunyi, on the way nak balik tu Athirah lak bagi tua dia lapar, hmm tanya dia nak makan apa, macam-macam dia bagitau, last-last nak ayam KFC, hmm dah tentu malas nak pi KFC , nak parking payah, pastu budak-budak pon ramai, jadi sebagai alternatifnya pi kat sini saja lah .. mama dan abah tak mau leh layan makan ayam gorang jadinya hanya beli untuk Athirah saja.. hmm tu pon dia makan sikit saja., semenjak-dua menjak nih kurang sangat dia makan, minum jer, dah tu makan makanan ringan je.. isk susah jugak dengan dia nih…

About abah atieq

seorang abah pada seorang anak perempuan dan seorang anak lelaki yang masih tercari-cari erti sebuah kehidupan.. mencari tujuan kehidupan.. mencari sirna sebuah kehidupan.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s