Cuba teka?
Originally uploaded by sangkelu
.. siapakah budak ni, adakah beliau terlalu malu sehingga maukanya di tutup dengan kotak, percayakah anda bahawasanya budak ini begitu pemalu.. jawapannya …. he he he jangan la percaya, akan bila tiba sengalnya dia akan berbuat apa saja, dan kemudian nya dia suruh abah atau mamanya tangkap gambar, hmmm sungguh keletah budak nih, jenuh melayan perangainya.. tetapi kalau tidak adalah budak ni kat rumah , sunyi sepi lah jadinya.. huhu huuu

oh yaa.. dengan masuknya entri nih, maka bermula dunia baru blogging aku, pertamanya sekarang aku dok guna hanphone bari nokia 5800 tu, hmm lawa juga gambarnya, dan resolusi dia pon bagus, macam gambar nih, dan kedua nya aku dok try guna flickr untuk hantar entri bergambar instead of pakai picasa dan blogger itself.. okeh let see the result.. ok tak..?

About abah atieq

seorang abah pada seorang anak perempuan dan seorang anak lelaki yang masih tercari-cari erti sebuah kehidupan.. mencari tujuan kehidupan.. mencari sirna sebuah kehidupan.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s