Salam… dah lama tak bercuti-cuti Malaysia, semenjak mama dah kerja, pastu sekarang dah pindah tempat kerja, lepas tu pulak sambung mengaji lagi nih masa dah jadi kurang, ruang dah jadi makin sempit, tapi tak pe lah, setahun dua nih saja lepas tu ok balik kan. Jadi buat masa sekarang ni student tempat mama mengajaq nih dah masuk tapi kelas masih belum mula, jadi ada lah sedikit ruang untuk cuti-cuti malaysia, so dengan rancangan yang ad hoc terus buat keputusan nak pi umah umi ina athirah dan anieq kat shah alam.. dan ‘dan-dan’ tu juga pakat mohon cuti termasuk juga dengan angah depa nih.
he he athirah kata buah durian tu tortoise

Macam biasa aku bila nak jalan jauh nih saspen sikit, bukan pasai apa tak penah drive sendiri kat kawasan-kawasan sesak macam nih, tapi kali aku nak pakai hentam sajalah, ikut kata kak aku just folloew lebuhraya guthrie dah boleh sampai.. kira okeh la kan, dan sesungguh nya alhamdullillah tak de lah nak sesat barat , cuma sesekali termiss simpang tu biasa lah kan dan akhirnya dalam pukul 5.00ptg dah sampai dah, sempat juga singgah beli goreng pisang seksyen 19 tuh.. he hee..
sesi menjamu selera…

On the way tu alhamdulillah tak de apa-apa masalah sangat, dan 5 – 6 kali berenti jugak lah, hmm dah datang sendiri tu tak de lah nak kelut-kalut sangat just santai-santai macam tu saja lah.. adik anieq tu ada lak buat perangai, cuma  1/2 jam saja dia lena, pastu dah sampai 1/2 lagi dia lena selepas kalut2 cari tali nak buat buaian dia, dan malam nya dalam pukui 1.00 pagi apa ka baru dia boleh tidoq.. mungkin berubah tempat agaknya, masih dok pe’rak lagi kot. Athirah steady je cuma macam biasa bila terlepas keluar dari kereta saja mula la dia lambung sana sini… over all semuanya berjalan lancar la…

About abah atieq

seorang abah pada seorang anak perempuan dan seorang anak lelaki yang masih tercari-cari erti sebuah kehidupan.. mencari tujuan kehidupan.. mencari sirna sebuah kehidupan.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s