Semalam aktiviti kembara berjalan macam biasa, dan dalam jadual ada tiga destinasi yang perlu di singgah, tapi hanya dua sahaja yang dapat pergi kerana yang satu tu masih tak dapat ‘green light’ dari pihak sekolah, depa kata pasal bas ni bising dan kurang keperluan maka pasai tu tak dapat ‘green light’.. yer lah kan dah orang tak sudi dengan perkhidmatan kita macam-macam lah alasan dia kan..?

hentian Kg Pauh, Sanglang

Walapun begitu, hari ni juga di teruskan dengan kekecewaan, destinasi pertama juga penuh dengan kekecewaan, pertamanya penjaga perpustakaan tiada kerana ada urusan di Perpustakaan Pusat, dan destinasi ketiga pada waktu petangnya juga di landa kekecewaan, cuma ada dua user yang naik, semata-mata nak amik borang keahlian, ok lah jugak kan.. tak ada lah kosong sangat…
Hentian RPA Behor Lateh..

About abah atieq

seorang abah pada seorang anak perempuan dan seorang anak lelaki yang masih tercari-cari erti sebuah kehidupan.. mencari tujuan kehidupan.. mencari sirna sebuah kehidupan.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s