Hari ni Adik Anieq di ambil sample kahak lagi bagi tujuan screening Influenza dan juga virus lain, juga kena buat X-Ray sekali lagi, menjelang tengahari, keputusan ujian pon datang, pertama POSITIF INFLUENZA! Cuma tidak dapat di pastikan A atau B jadi .. sehingga further notice,  kami kena berada dalam bilik saja la, doktor dah rujuk pada HTF tapi depa mintak kami terus berada di KMC untuk monitor sehingga sahih ianya jangkita Influenza A H1N1
Kedua keputusan X-Ray menunjuk kan masih ada kahak kat dalam dada adik Anieq jadi akan di teruskan buat fisioterapi, tapi akan dibuat kat bilik sahaja.  dan sebentar tadi Athirah juga demam dan mungkin kena buat screening jugak, semalam mama depa demam tapi harini dah ok…

About abah atieq

seorang abah pada seorang anak perempuan dan seorang anak lelaki yang masih tercari-cari erti sebuah kehidupan.. mencari tujuan kehidupan.. mencari sirna sebuah kehidupan.

4 responses »

  1. kuIna LadyInRed berkata:

    moga cepat sembuh… bersabar lah..

  2. Neeza Shahril berkata:

    kami pun kena flu and batuk2 zul.. cuma neeza harap ianya bukanlah H1N1.. semoga Anieq cepat sembuh…

  3. Zyma Saad berkata:

    En.Kelu…..Semoga kalian sekeluarga cepat sembuh. H1N1 mmg bahaya…..sy doakan kalian bebas dr H1N1. Bykkan sabar ye.

  4. Sikelu berkata:

    Kuina, nezaa dan zyma..alhamdulillah semuanya ok.. kami dah balik di rumah pon, tiada H1N1.. cuma influenza biasa,, tapi masih kena cuti panjang kat umah… sebagai langkah jaga2..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s