Sebenarnya dah dua minggu tempat kerja aku bertukar lagi, kali nih kena menjaja IT di kampung-kampung juga taman-taman perumahan yang di luar kawasan, jadi lepas ni mungkin aku tempetkan saja pengalaman aku bersama bas ni.. lebih banyak cerita moganya…

Selain dari mengadakan pemran jabatan, pameran mengenai I Play Toy Library, juga di adakan beberapa seperti Promosi Perpustakaan Desa berhampiran, promosi bacaan, Tayangan cerita-cerita pendidikan.. juga pameran Bas Perpustakaan terbaru E-Pustaka… 

 
 persiapan terakhir sebelum di serbu
tu diaa.. serbu.. bebudak nih dok beratoq nak tengok bas .. ada yang sampai 3 – 4 kali naik.. oleh kerana masih dalam promosi depa nih tak dapat nak guna kemudahan ni pon.. cuma masuk melawat saja..

About abah atieq

seorang abah pada seorang anak perempuan dan seorang anak lelaki yang masih tercari-cari erti sebuah kehidupan.. mencari tujuan kehidupan.. mencari sirna sebuah kehidupan.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s