Adeh.. sudah lama aku dan member aku nih, yang selalu dok gi amik peksa sekali, kursus sekali dok teringin nak naik ketaapi.. masa nak pi memang dah tak boleh pasal tak ada ketapi siang, pastu pulak ramai yang nak tumpang, jadi ingat masa balik dari peksa tu boleh la naik ketapi, boleh lah dok teringat kenagan naik ketapi dulu dulu, tapi sayang nya bila check punya check dah takder yang kosong, pasal kan 30 tu hujung minggu lepas tu tambah extra cuti 1 Mei – Hari Pekerja kan? pasal tu lah ketaapi fully booked.. 

Jadi rasa macam kempunan lah kami, juga harap-harap nanti tiket bas pon ada.. kalau tak bermalam lagi la kat KL.. nak gi beli tiket gaji lom masuk ooo, pakai main harap reserved online saja la… 



adeh kuciwa kan..?

About abah atieq

seorang abah pada seorang anak perempuan dan seorang anak lelaki yang masih tercari-cari erti sebuah kehidupan.. mencari tujuan kehidupan.. mencari sirna sebuah kehidupan.

One response »

  1. kuIna Jentayutiara berkata:

    nek ketapi syiok tp kena turun kat arau la no…ramai org sambng tu sempena hari buruh sbb tu penuh.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s