… la isk.. dah pukul 3 pagi rupanya, ingatkan baru kol 2 pagi lebih-lebih, hmm tu la sekarang ni selalu la berjaga, apa taknya, bila tidurkang anak dengan kita lak tertidur sama, lepas tu baru terjaga pulak dalam kol satu  hingga pukul 2 pagi, baru nak sembahyang Isyak.. lepas tu pulak bila  dah terjaga susah pulak nak lena balik… itu lah yang sempat buat update sikit-sikit… kalau siang tu memang tak dak can, baru duduk depan PC, jap tu Athirah mai nak tengok harimau lah, lian lah ntah macam-macam lagi…

Tadi sempat juga buat update pasal anak-anak nih, rasanya lama juga tak update blog depa nih, sempat masukkan juga aksi-aksi athirah pakai tudung juga aksi adik anieq yang dah cekap meniarap.. jadi tak mau ceta panjang-panjang kat sini, terus saja la klik kat gambar depa ni… aku dah maleh nak bagi ulasan lagi lah, dah mengantuk beno dah ni, jadi selamat malam lah yer.. dah pagi la..  

  
  



About abah atieq

seorang abah pada seorang anak perempuan dan seorang anak lelaki yang masih tercari-cari erti sebuah kehidupan.. mencari tujuan kehidupan.. mencari sirna sebuah kehidupan.

One response »

  1. arsaili berkata:

    salam..cuteee nya si anieque

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s