Kami bertolak ke Melaka selepas Check Out dari Motel seawal jam 8.00pagi untuk bertolak ke Melaka, singgah bersarapan sebentar dan kemudian teruskan perjalanan ke Melaka melalui jalan lama Teluk Kemang – Melaka ( err yer lah kot.. pasal tak naik highway dan jalan pon berliku-liku serta dalam proses kemasbaik lagi.. ) dan disepanjang perjalanan tu suka sangat aku tengok rumah Tradisional Melaka yang kecik molek tu.. 
(lebih kurang macam ni lah kot…)
Lebih kurang pukul 11.00 pagi kami sampai la kat destinasi pertama kami di Melaka, he hee mana lagi kalau tak ke Zoo Melaka, nak kabulkan hajat Athirah nak tengok Harimau, Gajah, Zirafahh dan seumpamanya (rakyat binatang).. sebetulnya memang dia suka sangat pon lah.. he he layan saja lah aksi dia… 

Besoknya lebih kurang pukul 8.30 pagi baru la bertola balik ke Jitra, tapi sempat juga singgah bersoping-moping kat KL, dari jam 12.30 tengahari sampai pukul 6.00 ptg.. adeh jenuh la dok merayau kat area JLN TAR, KLCC dan chow Kit.. sampai Jitra lebih kurang …

About abah atieq

seorang abah pada seorang anak perempuan dan seorang anak lelaki yang masih tercari-cari erti sebuah kehidupan.. mencari tujuan kehidupan.. mencari sirna sebuah kehidupan.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s