Uish.. aku baru saja sampai dari KL jam 2.30 pagi tadi, tido kat rumah mak mentua kau sebab nak amik adik Anieq, masih letih dan mengantuk lagi nih, beg pulak baru saja bawak turun dari keta, banyak kain baju nak kena basuh, bilik nak kena kemas, he hee jadi tak sempat nak update panjang-panjang, nanti-nanti la aku ceta kan pasal XPDC yang terkejut tergempar ini….  

About abah atieq

seorang abah pada seorang anak perempuan dan seorang anak lelaki yang masih tercari-cari erti sebuah kehidupan.. mencari tujuan kehidupan.. mencari sirna sebuah kehidupan.

One response »

  1. Neeza Shahril berkata:

    yeay!! Athirah dah ada camera sendiri.. boleh la snap gambar banyak2 masuk blog Athirah ya.. hehee..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s