Nampak nya, aku akan off seketika dari update, berehat sebentar.. mencari idea.. mencari pengalaman, meluaskan pandangan, bermula dari malam ini, mungkin sehingga hari Ahad nanti baru akan kembali.. kemanakah tujuan aku?.. mungkin aku akan kesini…
Port Dickson
Melaka..
Aku akan bertolak malam, dalam pukul 11.30 malam, dari POLIMAS Jitra, entah lah pukul berapa akan sampai, turut menyibuk sama ialah Mem Kecik aku si Athirah tu.. Adik tak dapat nak di bawak sama pasal nak bawak budak yang baru 3 bulan, menaiki bas agak susah la, jadi terpaksa di tinggalkan kat Tok Pah la.. kesian adik kan..? Tak pa nanti ada trip lagi dan bawak keta sendiri InsyaAllah boleh bawak sama.. mungkin bila adik dah besaq sikit..

About abah atieq

seorang abah pada seorang anak perempuan dan seorang anak lelaki yang masih tercari-cari erti sebuah kehidupan.. mencari tujuan kehidupan.. mencari sirna sebuah kehidupan.

One response »

  1. Neeza Shahril berkata:

    kesian adik Anieq takleh ikut.. kakak Thirah ikut.. takciiii!! hehee..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s