Happy Birthday…!!

Happy Birthday…!!


Happy Birthday…!!


Happy Birthday…!!


Happy Birthday…!! 
To Meeeee….

Adeh.. hari ni, errr sekarang nih la, aku sambut b’day.. sowang-sowang kat umah… alaaaa dahmakin tua dah nih,   errr sekarang nih kan dah tak de sape-sape nak wish dah, dulu tu ada jugak orang nak wish happy b’day.. tapi sekarang nih, sunyi jer… sambut je lah sensorang.. mem aku?.. di sambut b’day aku dengan dengan anak kat dalam bilik.. depa dah tido la… he heee..saje je buat kenyataan ,  sebenarnya aku saja sorang-sorang masih berjaga nak buat entry… opsss!! 

About abah atieq

seorang abah pada seorang anak perempuan dan seorang anak lelaki yang masih tercari-cari erti sebuah kehidupan.. mencari tujuan kehidupan.. mencari sirna sebuah kehidupan.

One response »

  1. Neeza Shahril berkata:

    Happy Birthday Zul.. semoga panjang umur, murah rezeki dan bahagia selalu..

    Mem bagi hadiah apa hari ni??

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s