… adeh aksi mama Athirah ngan anieq.. sebaik saja lepas pantang.. masih lagi nak mintak tangkap gambo dia… tapi tangkap curi-curi, hari nih dah 46 hari selepas bersalin dan sememangnya mama dah tak dapat bersabar  untuk berdiam diri lagi… akhirnya nah jom kita pi Tesco Mergong Alor Setar Kedah… bukan beli apa beli pampers Athirah dengan KFC untuk Athirah saja… yang lain-lain berjalan-jalan sahaja termasuk Adik Anieq.. layan jer la gambar yang sikit ni… 
errr.. nak makan ape gi yek…?
“abah ni tak der keja lain yek..? gambo.. gambo.. gambo.. bila lah nak pencen amik gambo nih..?”

About abah atieq

seorang abah pada seorang anak perempuan dan seorang anak lelaki yang masih tercari-cari erti sebuah kehidupan.. mencari tujuan kehidupan.. mencari sirna sebuah kehidupan.

3 responses »

  1. kuIna Jentayutiara berkata:

    cepatnya masa berlalu…

  2. Neeza Shahril berkata:

    mama bosan duduk rumah la zul… kasi can la dia bershopping ;)neeza… dalam masa 7 hari dah keluar rumah pergi teman husband service kereta.. sebab bosan duduk rumah hehehe…

  3. Sikelu berkata:

    kuina;haah.. cepat beno masa berlalu.. belum itu ini.. dah abis pantang.. lepas ni tau2 dah panggil abah.. he heeneeza;itu lah dah boring teramat tuh, lepas2 pantang jer nak jalan la.. tapi dalam pantang pon kena gak gi temuduga la.. dan bermacam-macam urusan lain..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s