Masuk blog kuina sy terkena, oleh kerana dia dah terkena dengan sultan & tak mahu dianggap derhaka & tak mahu dia murka aku dgn berbesar hati, jujur, ikhlas menjunjung titah perintah. Dia jugak telah telah di tag oleh Ojie l.i.f.e. padam muka dia!


Syarat-syaratnya ialah (dalam bahasa inggeris) :- terjemah sendiri la…

1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.
2) Don’t change your clothes, don’t fix your hair…just take a picture.
3) Post that picture with NO editing.
4) Post these instruction with your picture.
5) Tag 10 people to do this

inilah aku (dr kacamata hpone cam ) tgh mengadap blog sambil mengelap pelu (panas sangat..nak ujan gamaknya), abaikn harta karun yg bersepah di belakang tu , aku kebizian menguruskan hal-hal bb baru minggu nie (err sampai tak sempat bercukur..?). Sorry kalu tak dpt terjah blog kalian @ tak ada en3 baru.

Sekarang ni dengan kuasa yg telah diberi aku akan tag sesiapa sahaja yg membaca entri ni. Tu la. Kan aku kata jangan baca entri ni. Sekarang ni tak pasal-pasal kena tag. Padan muka. Lain kali bertindak mengikut arahan.

Tak faham ke. Aku ulang balik…

Sekarang ni dengan kuasa yg telah diberi aku akan tag sesiapa sahaja yg membaca entri ni. Tu la. Kan aku kata jangan baca entri ni. Sekarang ni tak pasal-pasal kena tag. Padan muka. Lain kali bertindak mengikut arahan.

Tak faham lagi. Aku ulang lagi sekali…

Sekarang ni dengan kuasa yg telah diberi aku akan tag sesiapa sahaja yg membaca entri ni. Tu la. Kan aku kata jangan baca entri ni. Sekarang ni tak pasal-pasal kena tag. Padan muka. Lain kali bertindak mengikut arahan.

Tak faham lagi. Aku ulang lagi sekali…

Sekarang ni dengan kuasa yg telah diberi aku akan tag sesiapa sahaja yg membaca entri ni. Tu la. Kan aku kata jangan baca entri ni. Sekarang ni tak pasal-pasal kena tag. Padan muka. Lain kali bertindak mengikut arahan.
Tak faham lagi. Aku ulang lagi sekali…
Sekarang ni dengan kuasa yg telah diberi aku akan tag sesiapa sahaja yg membaca entri ni. Tu la. Kan aku kata jangan baca entri ni. Sekarang ni tak pasal-pasal kena tag. Padan muka. Lain kali bertindak mengikut arahan.
Tak faham gak ke. Suka hati korang la. 
Penat aku kerja nak copy paste je dari tadi.

psssssT….>> kehadiran anda direkod tau..



(edisi copy ayat jentayutiara… maaf yek.. )

About abah atieq

seorang abah pada seorang anak perempuan dan seorang anak lelaki yang masih tercari-cari erti sebuah kehidupan.. mencari tujuan kehidupan.. mencari sirna sebuah kehidupan.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s