Hmmm.. bukak jer ointu rumah malam ni terpandang pulak ada mesej untuk mengambil duit raya ni dari Cikin , terima kasih aku ucapkan.. hmm kiranya ini lah pertama kali aku dapat duit raye dalam blog nih heheee.. he eee.. any way untuk pengetahuan Cikin dengan duit raye ni boleh aku, mem dan athirah berbelanja sesuka hati lah kan, boleh beli ketupat dan rendang, beli baju raya Athirah, beli kasut raya kat dia, juga tak lupa boleh juga beli mercun dan bunga api (juga duit buat denda main mercun dan bunga api).. he hee sekali lagi diucapkan berbanyak terima kasih yer cikin…
Oleh kerana kegawatan ekonomi, tapi hajat nak bagi duit raya tu masih ada juga, aku bagi ajer lah duit raya baru nih kepada mereka di bawah untuk di kongsi bersama-sama dengan orang yang tersayang.. he hee harapan aku semoga hari raya tahun  ni walaupun ekonomi kurang memberangsangkan, dapat lah juga bergumbira lah yer.. duit raya yang dapat tu dapat la di gunakan secara berhemat.. 🙂, 

BB 
Sue 

About abah atieq

seorang abah pada seorang anak perempuan dan seorang anak lelaki yang masih tercari-cari erti sebuah kehidupan.. mencari tujuan kehidupan.. mencari sirna sebuah kehidupan.

5 responses »

  1. Neeza Shahril berkata:

    tak aci!!! dia dapat 100.. dia bagi kite 50 ajeee.. tak baik taaauuuu… :Panyway, dapat gak beli baju raya sepasang ni hehehe.. time kacih yeeee..

  2. kuInaJentayutiara berkata:

    nak yg real leh tak!

  3. nadia yuna berkata:

    kalau ade yg real mesti best!leh wat shopin bebaju & tetudung ni=)

  4. Sikelu berkata:

    neeza,,duit 100 tu bhg dua.. 50 untuk bagi-bagikan orang lain sama.. yang 50 lagi beli mercun kat athirah.. :)Ku Ina.. Err yang real lom dapat bonus lagi.. kalau dapat bonus bole lah pak cik kayo sat…Nadia.. Hehee kalau real memang la, macam 2 boleh buat, nak beli cincin pon boleh.. waaa kaa kaaa

  5. risanur berkata:

    thanks kelu coz bg duit raye di alam maya…bestnye kalu duit real kan🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s